Nagradne igre 01.03.2018. 13:50. Zadnja izmjena: 08.03.2018. 11:49.

12 nagrada za 12 čitateljica

Nagradna igra uz Međunarodni dan žena: Osvojite jedan od kozmetičkih tretmana ili ulaznice!

Međunarodni dan žena, koji obilježavamo 8. ožujka, nastao je kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Osmog ožujka 1857. godine u New Yorku su sa štrajkom započele radnice tvornice tekstila, zahtijevajući bolje uvjete rada za žene. Protesti 8. ožujka događali su se i sljedećih godina, od kojih je najpoznatiji bio 1908. godine kada je 15.000 žena marširalo kroz New York tražeći kraće radno vrijeme, bolje plaće i pravo glasa. 1910. godine održana je prva međunarodna ženska konferencija te je ustanovljen Međunarodni dan žena, a na drugoj međunarodnoj konferenciji žena u Moskvi 1921. odlučeno je da se 8. ožujak u cijelom svijetu proglasi Međunarodnim danom žena.

Danas se Međunarodni dan žena, ili kod nas poznat kao 8. mart diljem svijeta obilježava raznim priredbama, koncertima, umjetničkim performansima, govorima i konferencijama... U raznim se zemljama ovaj dan slavi drugačije. U nekima je više, u nekima manje komercijaliziran - negdje se dragim ženama na ovaj dan poklanjaju cvijeće i pokloni, dok je u nekim zemljama 8. ožujak službeni praznik.

12 nagrada za 12 čitateljica

List Međimurje koristi priliku da počasti svoje drage čitateljice, a u nagradnu igru povodom Međunarodnog dana žena koju smo priredili uključili su se i naši sponzori. Tako će jedna sretnica osvojiti aromaterapiju cijelog tijela u trajanju od 45 minuta koju poklanjamo u suradnji s Centrom zdravlja i ljepote Venera, dvije će žene osvojiti po jednu ulaznicu za cjelodnevno kupanje u Termama Sveti Martin, a u salonu VBeauty Design jedna će sretnica osvojiti ugradnju volumenskih ekstenzija trepavica. Salon ljepote Perla pripremio je dvije nagrade - šminkanje i ugradnju geliranih noktiju (ako ih već imate bit će to dopuna geliranih noktiju), frizerski salon AnaV nagrađuje dvije čitateljice s feniranjem kose dok Millenium poklanja čak četiri ulaznice za koncert Crvene jabuke i Tarapana banda u subotu, 10. ožujka. 

VAŠ ZADATAK:

  • Lajkati Facebook stranicu lista Međimurje i objavu ove nagradne igre na Facebooku
  • U komentar označite žensku osobu za koju mislite da zaslužuje jednu od nagrada. Naravno, nagradnu igru mogu igrati muškarci, tako da u komentar označe djevojku/ suprugu/ majku/ baku/ sestru / prijateljicu koju bi voljeli razveseliti nagradom.*
  • Ako nemate Facebook pošaljite mail s naslovom DAN ŽENA na [email protected] te u njemu navedite svoje podatke (ime, prezime i mjesto)
  • Bilo bi nam drago i da komentirate i/ili dijelite članak

Igramo se do Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, a imena dobitnica bit će objavljena na dnu ovog članka.

*Nagradu osvaja ona/onaj koji označi žensku osobu, a može je iskoristiti sam/a ili je pokloniti kome god želi.

Dobitnike nagradne igre potražite ovdje