Nagradne igre 25.09.2017. 12:00. Zadnja izmjena: 29.09.2017. 08:02.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Američki plaćenik

IZVORNO IME: American Assassin

REDATELJ: Michael Cuesta  |  ŽANR: akcijski, triler

ULOGE: Dylan OBrien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch

TRAJANJE FILMA: 112 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 28.09.2017 (Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.)


SADRŽAJ FILMA:

Dva desetljeća nakon Hladnog rata islamistički terorizam je u usponu, a Zamjenik upravitelja za operacije, Thomas Stansfield, okuplja novi tim tajnih agenata – nevidljivih ljudi – koji će se suočiti s tom rastućom prijetnjom u inozemstvu prije nego što ona dosegne američko tlo. Nedugo nakon terorističkog napada na Pan Am Lockerbie, Stansfieldova štićenica, Irene Kennedy, pronalazi savršenog kandidata.

Među tisućama onih koji oplakuju žrtve napada nalazi se Mitch Rapp, student i daroviti sportaš koji želi samo jedno – odmazdu. Nakon šest mjeseci intenzivne obuke Mitch će neprijatelju nanijeti zastrašujuću štetu, ostavljajući za sobom trag mrtvih tijela od Istanbula preko Europe pa sve do Beiruta. Ondje će američkom plaćeniku biti potrebna sva njegova vještina i snalažljivost kako bi preživio taj ratom razoreni grad i njegove smrtonosne terorističke frakcije.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Američki plaćenik. Ulaznice se mogu iskoristiti od 28.9. - 4.10. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Krista Topolnjak, Karlo Horvat, Bernarda Bihar i Antonio Toplek