Nagradne igre 14.08.2017. 23:10. Zadnja izmjena: 17.08.2017. 11:58.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Atomska plavuša

IZVORNO IME: Atomic Blonde

REDATELJ: David Leitch  |  ŽANR: akcija, misterija, triler

ULOGE: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella

TRAJANJE FILMA: 115 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 17.08.2017

SADRŽAJ FILMA:

Redatelj David Leitch je poznat po hitu “John Wick”, a ovoga puta ratobornu glavnu ulogu u njegovom filmu odigrat će žena, i to oskarovka Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu  Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat.
Scenarij filma potpisuje Kurt Johnstad i to kao adaptaciju romana  “The Coldest City” Antonyja Johnstona. Uz Charlize Theron, u filmu se pojavljuju i John Goodman, James McAvoy, Sofia Boutella i Toby Jones.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Atomska plavuša. Ulaznice se mogu iskoristiti od 17. - 23.8.2017. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Sara Čalopek, Marko Čanadi, Viktorija Debelec i Danko Piknjač