Nagradne igre 30.10.2018. 08:09. Zadnja izmjena: 02.11.2018. 08:08.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Bohemian Rhapsody

IZVORNO IME: Bohemian Rhapsody

REDATELJ: Bryan Singer  |  ŽANR: Biografija, drama, glazbeni

ULOGE: Rami Malek, Joseph Mazzello, Aidan Gillen

TRAJANJE FILMA: 134 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 1.11.2018

SADRŽAJ FILMA: BOHEMIAN RHAPSODY je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene. Pjevačku legendu glumi Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ljubav njegovog života igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavljuje i Mike Myers.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje, TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Bohemian Rhapsody. Ulaznice se mogu iskoristiti od 1. - 7.11.2018.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Martin Novak, Ivan Kanoti, Marko Gogić i Rahela Varošanec