Nagradne igre 26.02.2018. 14:42. Zadnja izmjena: 01.03.2018. 09:13.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Crveni vrabac

IZVORNO IME: Red Sparrow

REDATELJ: Francis Lawrence  |  ŽANR: triler

ULOGE: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Jeremy Irons

TRAJANJE FILMA: 140 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 01.03.2018

SADRŽAJ FILMA: Temeljeno na bestseleru New York Timesa, radnja se odvija se u suvremenoj Rusiji, a prati život Dominike Egorove (Jennifer Lawrence). Dominika je puno toga. Predana kći koja će zaštititi svoju majku pod svaku cijenu. Prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica. Stručnjakinja u zavođenju i manipulaciji. Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje. 

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Crveni vrabac. Ulaznice se mogu iskoristiti od 1. - 7. ožujka.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Viktorija Debelec, Martina Žišković Strahija, Marta Vlahek i Zrinko Maček