Nagradne igre 24.12.2018. 10:10. Zadnja izmjena: 27.12.2018. 08:26.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Kralj lopova

IZVORNO IME: King of Thieves

REDATELJ: James Marsh  |  ŽANR: kriminalistički, drama

ULOGE: Charlie Cox, Michael Caine, Michael Gambon

TRAJANJE FILMA: 108 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Velika Britanija  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 27.12.2018. (Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.)

SADRŽAJ FILMA: Poznati lopov u mladosti, udovac Brian Reader, 77. godina, okuplja bandu kriminalaca i smišlja neviđenu pljačku tvrtke Hatton Garden Safe Deposit. 

Svi lopovi su u 60-im i 70-im godinama osim jednog i koriste svoje starinske lopovske vještine u planiranju pljačke tijekom uskršnjeg vikenda. Glumeći servisere ušli su u trezor, onesposobili alarme i izbušili rupu u zidu sefa. Dva dana kasnije, uspijevaju pobjeći s ukradenim draguljima i novcem u vrijednosti od više od 14 milijuna funti. Kada policija dođe na mjesto događaja i istraga počne, dolazi do razmirica među članovima bande. Prepiru se kako podijeliti robu i postaju vrlo nepovjerljivi jedan prema drugome.

U međuvremenu se saznalo za počinjeni zločin i krenula su nagađanja. Kako izlaze na vidjelo detalji zločina, britanska javnost i mediji su zapanjeni, a istraga je praćena bez daha diljem svijeta dok kriminalci nisu uhvaćeni. 

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje, TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Kralj lopova. Ulaznice se mogu iskoristiti od 27.12.2018.- 2.1.2019.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Janja Komar, Josip Furdi, Karla Posavec i Vanja Detić-Veseli