Nagradne igre 30.01.2017. 19:21. Zadnja izmjena: 02.02.2017. 09:09.

Nagradna igra Cinestar

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Krug 3

IZVORNO IME: Rings

REDATELJ: F. Javier Gutiérrez  |  ŽANR: horor

ULOGE: Laura Wiggins, Aimee Teegarden, Johnny Galecki

TRAJANJE FILMA: 102 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:
Priča o Krugu i Samari počela je davne 98 sjajnim japanskim hororom Krug. Prvi film je proslavio današnju australsku zvijezdu Naomi Watts, koja se kao hrabra novinarka prva borila protiv crnokose Samare. U ovom ćemo filmu konačno saznati zašto je i kako sablasna Samara počela izlaziti iz televizora.

Mlada žena se zabrine za svoga dečka kada on pogleda misterioznu videovrpcu koja kaže da svatko tko je pogleda će umrijeti za sedam dana. Ona će žrtvovati sebe kako bi ga spasila te će otkriti zastrašujuću činjenicu: postoji "film u filmu" koji nitko do sada nije vidio...

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Krug 3. Ulaznice se mogu iskoristiti od 2. - 8. 2. 2017. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

* Cinestar zadržava pravo promjene datuma početka prikazivanja filma


Dobitnici: Denis Heđa, Dario Balažin, Sanja Grgan i Tajana Bartolić

  • Zbog pomicanja datuma prikazivanja filmova na koji Cinestar ima pravo, ovaj tjedan film Krug 3 još uvijek ne igra u Cinestaru Varaždin stoga su dobitnici osvojili 2 ulaznice za film po izboru. Ulaznice je uz predočenje osobnog dokumenta, moguće preuzeti i iskoristiti u CineStaru Varaždin od danas (2. veljače) do srijede, 8. veljače.