Nagradne igre 30.07.2018. 14:05. Zadnja izmjena: 30.07.2018. 14:05.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Nemoguća misija

IZVORNO IME: Mission: Impossible - Fallout

REDATELJ: Christopher McQuarrie  |  ŽANR: akcija, avantura, triler

ULOGE: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby

TRAJANJE FILMA: 147 minuta  

POČETAK PRIKAZIVANJA: 02.08.2018.

*Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA: I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. Najbolje namjere često se vraćaju da vas progone. U novom nastavku Nemoguće misije, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu. Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby pridružit će se dinamičnom timu s redateljem Christopherom McQuarriejem na čelu.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin
Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje, TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za Nemoguća misija: Raspad sistema. Ulaznice se mogu iskoristiti od 2. - 8.8.2018.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.