Nagradne igre 09.04.2018. 13:05. Zadnja izmjena: 12.04.2018. 11:25.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Rampage: Totalni kaos

IZVORNO IME: Rampage

REDATELJ: Brad Peyton  |  ŽANR: Akcija, avanturistički, fantazija

ULOGE: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy

TRAJANJE FILMA: 107 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 12.04.2018

SADRŽAJ FILMA: Davis Okoye (Dwayne Johnson) dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište.

Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Rampage: Totalni kaos. Ulaznice se mogu iskoristiti od 12. - 18.4.2018.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Marko Posavec, Boris Kerovec, Slavica Kramar i Miroslav Lisjak