Nagradne igre 27.11.2018. 11:04. Zadnja izmjena: 27.11.2018. 11:07.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Robin Hood

IZVORNO IME: Robin Hood

REDATELJ: Otto Bathurst  |  ŽANR: Akcijski, avantura

ULOGE: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Jamie Dornan

TRAJANJE FILMA: 116 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 29.11.2018

* Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA: Nova verzija Robina Hooda će prikazati mlade dane poznatog pljačkaša i otkriti detalje koji su Robina (Egerton) potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka. Kao mladić pun ideala odlazi u križarski rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovjednik (Foxx) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja u ovoj uzbudljivoj akcijskoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi te bezvremenske romantike.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje, TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Robin Hood. Ulaznice se mogu iskoristiti od 29.11. - 5.12.2018. 

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.