Nagradne igre 14.09.2020. 09:24. Zadnja izmjena: 14.09.2020. 09:43.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Tajni vrt

IZVORNO IME: The Secret Garden

REDATELJ: Marc Munden  |  ŽANR: avantura, fantazija

ULOGE: Dixie Egerickx, Colin Firth, Julie Walters

TRAJANJE FILMA: 99 minuta  |  GODINA: 2020  |  DRŽAVA: Velika Britanija

POČETAK PRIKAZIVANJA: 17.09.2020

SADRŽAJ FILMA:

Mary Lennox je devetogodišnjakinja kojoj u epidemiji kolere u Indiji umiru oba roditelja, a ona ostaje sama i zaboravljena u njihovoj kolonijalnoj vili. Kad je naposljetku pronađu britanski susjedi i vojnici, ispostavi se da se za suhonjavu, razmaženu i mrzovoljnu Mary nitko ne želi brinuti, pa je ubrzo otpreme na brod za Englesku, gdje bi je trebao udomiti najbliži rođak kojega Mary nikada nije upoznala - gospodin Craven (Colin Firth). Budući da ga u Engleskoj sve podsjeća na smrt voljene žene, gospodin Craven najčešće nije u zemlji već putuje svijetom pa Mary tako ostaje posve sama na njegovu zabačenome i tjeskobnom imanju na sjevernu Engleske. No jednoga dana Mary u vrtnom zidu otkriva zaključana vrata obrasla bršljanom. Događaji koji su potom uslijedili potpuno su promijenili njezin život.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje, TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati.

  • Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Tajni vrt. Ulaznice se mogu iskoristiti od 17.9.- 23.9.2020.

Dijelimo 1 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.