Nagradne igre 24.07.2017. 13:17. Zadnja izmjena: 27.07.2017. 07:33.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Valerian i grad tisuću planeta

IZVORNO IME: Valerian and the City of a Thousand Planets

REDATELJ: Luc Besson  |  ŽANR: Akcijski, avantura, SF

ULOGE: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Rihanna

TRAJANJE FILMA: 137 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska, SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 27.07.2017

HIGHLIGHTS: Predstava u 00:01 se prikazuje u noći s utorka na srijedu.

SADRŽAJ FILMA: Od vizionarskog redatelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna. Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.
Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Valerian i grad tisuću planeta. Ulaznice se mogu iskoristiti od 27.7. - 2.8.2017. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Emina Bedić, Anita Petermanec, Vladimir Buhanec i Marko Čanadi