Nagradne igre 06.10.2020. 11:06. Zadnja izmjena: 06.10.2020. 11:07.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Vik i čarobni mač

IZVORNO IME: Vic the Viking and the Magic Sword

REDATELJ: Éric Cazes  |  ŽANR: animirani

ULOGE: Robert Ugrina, Sanja Hrenar, Zoran Pribičević, Damir Martinović Mrle

TRAJANJE FILMA: 82 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: Njemačka

POČETAK PRIKAZIVANJA: 08.10.2020

SADRŽAJ FILMA: Vik je sin moćnog Halvara, vikinškog poglavara. Njegov tata ima zlatno srce, ali djeluje brže nego što misli, što nažalost stvara probleme čitavom plemenu. Vik možda nema očinsku snagu, ali ima hrabro srce i prilično je lukav. Obje ove vrline će se pokazati ključnim kada se, zahvaljujući zlosretnom prokletstvu, Vikijeva majka pretvori u zlatni kip. Hrabri momak će okupiti posadu koja kreće u potragu za čarobnim otokom. Prema legendi, samo tamo možete poništiti čaroliju i vratiti majku. Ulog će biti ne samo sudbina voljene majke, već i sudbina cijelog plemena.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje, TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati.

Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Vik i čarobni mač. Ulaznice se mogu iskoristiti od 8.- 14.10.2020.

Dijelimo 1 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.