Nagradne igre 17.12.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Nagradna igra

Osvojite mjesec dana Zumba fitnessa za sebe i prijateljicu

U suradnji sa Zumba fitness with Danijela najsretnijoj čitateljici i njezinoj prijateljici poklanjamo mjesec dana besplatnog zumbanja. Za ovaj ste način vježbanja mnogi čuli, ali evo i mali podsjetnik što je ZUMBA FITNESS?

Zumba fitness je način vježbanja uz motivirajuću glazbu latino zvukova i vrlo jednostavnu koreografiju koju uz malo truda u vrlo kratkom vremenskom periodu može savladati bilo tko. Koreografija koja se izvodi ponavlja se nekoliko puta. Zumba fitness način vježbanja pogodan je za bilo koju starosnu dob, a odvija se uz brzu glazbu koja podiže raspoloženje i uz koju se osjećate slobodno, sretno i seksi. (preuzeto ovdje). Više o zumbi možete doznati i na facebooku Zumba with Danijela ovdje.

Zumba fitness with Danijela

Danijela Drakulić vodi Zumba fitness na adresi u Čakovcu – Ulica E.I.G. Legensteina 2. Djevojke, sve redom obožavateljice zumbanja i živih plesnih ritmova nalaze se ponedjeljkom, srijedom i petkom, a trening traje od 20-21 sat, tako da možete u veselom tonu završiti dan. Nakon treninga ne skidaju osmijeh s lica jer zumbanje potiče samo pozitivnu energiju i nakon vježbanja-plesanja osjećaju se odlično. Evo i par pjesama na koje se zumbalo kod Danijele - Ain’t Nobody i Super girls. 

Ako još niste odlučili što staviti pod bor svojim prijateljicama i obitelji, Danijela i za to ima rješenje. Poklon bon od 100 i 150 kuna. S onim od sto s Danijelom zumbate dva puta tjedno, a s onim od 150 tri puta tjedno. Ne brinite i ako koji termin propustite jer druge djevojke koje vježbaju i Danijela odmah će uskočiti u pomoć ako će neki korak biti kompliciran. 

Nagradna igra

Zadatak za osvojiti ovu vrijednu i divnu nagradu (vježbanje tri puta tjedno za dvije osobe, na mjesec dana) nije težak. 

1. Na naš mail [email protected] pošaljite ime i prezime prijateljice koju bi poveli na zumbanje te svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja) i napišite jeste li do sada zumbali.

2. Lajkajte stranicu Lista Međimurje i Zumba with Danijela.

4. Podijelite ovaj članak pod opcijom JAVNO na svom facebook zidu.

3. Pričekajte do Božića, jer nagradna igra traje upravo do 25.12. do 23.59 sati. A u ponedjeljak, 28.prosinca, kad se dobro najedemo i provedemo vrijeme sa svojim najmilijima objavljujemo sretnu dobitnicu.

Dobitnica će biti obaviještena mailom o preuzimanju nagrade a njeno ćemo ime navesti i u ovom članku. Nagradu će trebati iskoristiti do ljeta, točnije do lipnja 2016.godine.

 

Nagradu je osvojila Anja Mihalković za nju i prijateljicu Saru Posavec. Uživajte!