Nagradne igre 09.07.2017. 02:37. Zadnja izmjena: 26.07.2017. 13:35.

Dođite i zabavite se!

Osvojite osvježavajući Mojito u Caffe baru "Rok" u Novom Selu Rok

Na adresi Rade Končara 54, Novo Selo Rok (na glavnoj cesti preko puta crkve) od prošle je godine smješten Caffe bar Rok, odlično mjesto za popiti ukusnu kavu, ali i osvježiti se uz raznovrsna bezalkoholna i alkoholna pića.

Ovoga petka i subote, 14. i 15. srpnja, za sve vas pripremaju Mojito party, ukusan koktel izvrstan za borbu protiv vrućine! Tako ćete ovo piće u petak i subotu u Roku moći popiti za samo 10 kuna (do isteka zaliha). ( Pogledajte i recept ovog koktela ) Osim toga u subotu vas u ROKU očekuje večer TRIKOVA. Dolazi Luka Beč koji će vam prikazati niz zanimljivih trikova koji će vas oduševiti... Njegov rad možete vidjeti OVDJE.

Uz to u Novom Selu Rok u Caffeu Rok čekaju vas bogata ponuda ostalih pića - pive od 10 kuna, pelin sensation za 10 kuna.... Uživajte i osvježite se u kafiću koji vam nudi mnogo više od pića! Tamo sa ekipom možete odrigrati partiju stolnog nogometa ili pikada, a i primiti se joysticka i zaigrati playstation

Mobitel vam je prazan? Nije problem, ponestite punjač s usb ulazom i napunite svoj mobitel na šanku uz razgovor i druženje s dobrim društvom. Tu su još i jukebox gdje puštate glazbu po izboru, televizor na kojem se okreću spotovi ili aktualna sportska događanja te kladomat. Dođite i uživajte uz simpatično i uvijek nasmijano osoblje lokala!


NAGRADNA IGRA

Za sve one koji se žele opustiti nakon napornog radnog tjedna pripremili smo nagradnu igru. Za petak i subotu kada je na rasporedu Mojito party, našim čitateljima djelimo 5 x 2 Mojita. 

Zadatak

  • Komentirati ovaj članak ili post na našem Facebooku o nagradnoj igri - Morate napisati/označiti koga biste poveli na koktel u Caffe Rok!
  • Bilo bi nam drago i da podijelite objavu, ali nije obavezno.
  • Dobitnici će biti obaviješteni pod svoj komentar i nagradu će moći preuzeti u kafiću u petak ili subotu.

Aplikacijom Woobox izabrali smo dobitnike: