Nagradne igre 14.05.2018. 13:21. Zadnja izmjena: 17.05.2018. 13:48.

Dani općine Šenkovec

OSVOJITE RUNDU od pet piva na koncertima Opće Opasnosti i TS Gazde u Šenkovcu!

Općina Šenkovec poziva sve na obilježavanje Dana općine koji započinju u četvrtak, 17. svibnja otvorenjem izložbe slika u župnom klubu. Izlaže Nino Horvat, a otvorenje je u 19:30. Program se nastavlja u petak, 18. svibnja u 10:30 kada će kod spomen ploče braniteljima (kod zgrade Općine) biti položeni vijenci. U 10:45 dječji vrtić Vrapčić podići će EKO zastavu, a svečana sjednica je na rasporedu u 11 sati. U petak u 18 sati u dvorani SRC-a Gorčica bit će predstavljanje monografije 112. brigada - od dragovoljačkih odreda do međunarodnog priznanja RH dok će dan završiti koncertom grupe Opća Opasnost i TS „Žice kod SRC-a Gorčica. U subotu još jedan koncert, u Šenkovec dolaze Gazde i Aquarium band. Zabava kod SRC-a Goričica oba dana počinje u 20 sati.

Program se nastavlja u ponedjeljak, 21. svibnja promocijom knjige Natale solum Josipa Bedekovića u župnom klubu u 19:30, a završava idući dan svečanim polaganjem vijenaca kod kapele svete Jelene u 10:30 i svetom misom u 11 sati.

NAGRADNA IGRA

Kao što se može vidjeti u programu, u zabavnom dijelu proslave Dana općine Šenkovec sve posjetitelje očekuje dva dana live svirke. U petak, 18. svibnja nastupaju Opća Opasnost i TS Žice, a u subotu, 19. svibnja TS Gazde i Aquarium band. Ulaz na koncerte koji će se održati na SRC Gorčica je BESPLATAN.

Koncerte organizira Millenium CaffeBar Čakovec, a u suradnji s njima našim čitateljima poklanjamo rundu pive za posjetitelje. (Tri dobitnika osvojit će rundu od pet piva! Nagradu dobitnici mogu iskoristiti na bilo kojem koncertu - u petak ili u subotu...). 

  • Rundu možete osvojiti VI ako u komentar navedete (označite) s kim ćete ići na koncert ili koncerte!
  • Ako želite, objavu možete i dijeliti kako bi nagradnu igru odigrali i Vaši prijatelji, pa imate više šanse za osvojiti rundu za društvo!

Ovdje potvrdite svoj dolazak.

Igramo se do četvrtka u podne!

Dobitnici: Anamarija Mesarek, Darko Levačić i Matija Pušar