Nagradne igre 25.06.2019. 08:04. Zadnja izmjena: 28.06.2019. 09:37.

Nagradna igra

Osvojite RUNDU PIĆA u kafiću Locco u Šenkovcu povodom njihovog 2. rođendana!

Na adresi Ulica braće Radića 2 u Šenkovcu (na trokutu) prije dvije je godine otvoren caffe bar Locco u kojem gosti danju ispijaju kavice, nakon posla se opuštaju i osvježavaju, a navečer jednostavno - uživaju uz dobru glazbu ili pikado. Bez posjetitelja ne bi bilo ni kafića pa ekipa Caffe bara Locco svima poručuje: Došlo je vrijeme da zajedno s vama proslavimo 2. rođendan CAFFE BARA LOCCO!

Vrući odojak bit će spreman već od 15 sati, no tu fešta na završava! Od 20 sati za najbolju atmosferu biti će zadužen tamburaški sastav PRIM koji će vas zavodljivim zvucima tambura i harmonike dovesti do potpunog ludila, poručuju iz CB Locco dodavši da im u goste dolaze i prekrasne hostese koje će tijekom cijele noći brinuti da ne ostanete žedni...

Ove godine za posjetitelje je Locco tim pripremio i nagrade stoga nemojte razmišljati već zajedno s njima proslavite 2. rođendan!

NAGRADNA IGRA 3x3

Uobičajeno je za rođendan darivati slavljenika, no u ovom slučaju slavljenik časti vas! Osim odojka za sve posjetitelje, u nagradnoj igri na našem portalu možete osvojiti i rundu pića!

Tri osobe osvojit će rundu od tri pića za sebe i društvo! (dogovorit ćete se u kafiću Locco)

Potrebno je:

  • Lajkati Facebook stranicu kafića Locco lista Međimurje
  • U komentar ispod ovog članka ili posta ovog članka na Facebooku označite koga vodite na rundu!
  • Čekajte petak ujutro kada objavljujemo dobitnike, a rundu pića iskoristite na partiju u petak, 28. lipnja od 15 sati, pa do zatvaranja.

SRETNO!