Nagradne igre 05.06.2020. 12:18. Zadnja izmjena: 05.06.2020. 15:55.

Petak, 12. lipnja

Osvojite rundu pića u kafiću Locco u Šenkovcu povodom njihovog 3. rođendana

Na adresi Ulica braće Radića 2 u Šenkovcu (na trokutu) prije tri je godine otvoren caffe bar Locco u kojem gosti danju ispijaju kavice, nakon posla se opuštaju i osvježavaju, a navečer jednostavno - uživaju uz dobru glazbu ili pikado. Bez posjetitelja ne bi bilo ni kafića pa ekipa Caffe bara Locco svima poručuje: Došlo je vrijeme da zajedno s vama proslavimo 3. rođendan CAFFE BARA LOCCO!

Rođendanska fešta na rasporedu je u petak, 12. lipnja. Vrući odojak bit će spreman već od 15 sati, no tu fešta ne završava! Od 20 sati za najbolju atmosferu biti će zadužen Duo M&M`s & Ivek koji će vas odličnom svirkom dovesti do potpunog ludila, poručuju iz CB Locco dodavši da su i pripemili party pića po povoljnim cijenama da ne ostanete žedni...

Ove godine za posjetitelje je Locco tim pripremio i nagrade stoga nemojte razmišljati već zajedno s njima proslavite 3. rođendan!

NAGRADNA IGRA 3x3

Uobičajeno je za rođendan darivati slavljenika, no u ovom slučaju slavljenik časti vas! Osim odojka za sve posjetitelje, u nagradnoj igri na našem portalu možete osvojiti i rundu pića!

  • Tri osobe osvojit će rundu od tri pića za sebe i društvo! (dogovorit ćete se u kafiću Locco koje od party pića ćete popiti, a možete odabrati i kavu)

Potrebno je:

- Lajkati Facebook stranicu kafića Locco i lista Međimurje

- U komentar ispod ovog članka ili posta ovog članka na Facebooku označite koga vodite na rundu!

U četvrtak, 11. lipnja objavljujemo dobitnike, a rundu pića iskoristite na partiju u petak, 12. lipnja od 15 sati, pa do zatvaranja.

SRETNO!