Nagradne igre 31.01.2018. 09:42. Zadnja izmjena: 07.02.2018. 14:41.

Nagradna igra

OSVOJITE ULAZNICE! Koncert Dražena Zečića u Murskom Središću u subotu, 10. veljače

Povodom Dana zaljubljenih u subotu, 10. veljače s početkom u 20 sati, u sportskoj dvorani Mursko Središće nastupa pjevač Dražen Zečić. Na koncertu povodom promocije novog albuma na pozornicu će se popeti i Ivan Mezga, Dani Dandosa&Aeternum te grupa Banana. Organizator koncerta je Radio 105 Selnica uz pokroviteljstvo Grada Mursko Središće.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, odnosno 60 kuna na dan koncerta, a kupiti ih možete na sljedećim prodajnim mjestima: Titanio optika, Pansion Ilonka, Onix bar i caffe bar Olimp u Murskom Središću, u Podturnu u trgovinama Lepen i Centar M, Bajzovim dvorima u Dekanovcu, Pizzeriji Krug u Selnici, kafiću Fontana u Zebanec Selu, Mali Pariz u Vrhovljanu, Baza u Jurovcu, Millenium u Čakovcu, Buldog u Slemenicama, Doličec u Žiškovcu, Stari marof u Novom Selu Rok, Ribnjak Martica u Mačkovcu, Corona u Šenkovcu, Korner u Zasadbregu, Trgovina Danica tekstil u Štrigovi, Frizerskom salonu Ines u Svetom Martinu na Muri, kafiću Forum u Prelogu, Žuja baru u Varaždinu te u marketingu Radija 105.

NAGRADNA IGRA

Dva čitatelja nagradit ćemo po dvjema ulaznicama za koncert Dražena Zečića. Kako bi ih osvojili napravite ovo:

  • Lajkajte stranicu lista Međimurje i ovaj članak (post na Facebook stranici lista Međimurje) te u komentar označite koga biste poveli na koncert!
  • Ako želite članak (post na Facebook stranici lista Međimurje) možete i podijeliti na svom zidu kako bi i vaši prijatelji vidjeli i odigrali nagradnu igru!

Igramo se do ponedjeljka, 5. veljače kada ćemo odabrati dva sretna dobitnika, a ulaznice se kroz idući tjedan podižu u tajništvu lista Međimurje (Zrinsko-frankopanska 10, Čakovec) uz predočenje osobne iskaznice. Dobitnici su Tomislav Kralj i Pamela Novak. Ostale su nam još dvije ulaznice pa je sreće imala i Tanja Mikulek koja osvaja dvije.