Nagradne igre 06.12.2016. 12:18.

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za baletski spektakl Orašar

IZVORNO IME: The Nutcracker

REDATELJ: Peter Wright

ŽANR: balet u 2 čina 

PRIKAZIVANJE: 8.12.2016; 20:15 sati

SADRŽAJ:

Božić jednostavno ne bi bio Božić bez Orašara. Utemeljen na priči E.T.A. Hoffmana, balet počinje na božićnoj zabavi Klare i njezine obitelji i vodi nas kroz snove i čarolije koji odvode Klaru na magično putovanje u Zemlju snova i Kraljevstvo slatkiša. Očaravajuća produkcija i koreografija koju potpisuje Peter Wright prikazuju veličanstveno i blještavo božićno drvce i bitku između zlobnog Kralja Miševa i Vojske igračaka. Iskričava glazba Čajkovskog prati preživjele fragmente originalne koreografije Leva Ivanova uključujući i prekrasan pas de deux Vile šećera i njezinog kavalira.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE.

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za prikazivanje baleta Orašar. Ulaznice se mogu iskoristiti u četvrtak, 8. prosinca u 20:15 sati kada se balet prikazuje. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.