Nagradne igre 04.10.2016. 09:41. Zadnja izmjena: 06.10.2016. 09:49.

Nagradna igra Cinestar

Osvojite ulaznice za film Devet života

IZVORNO IME: Nine Lives

REDATELJ: Barry Sonnenfeld  |  ŽANR: obiteljska komedija

ULOGE: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell

TRAJANJE FILMA: 87 minuta  |  GODINA: 2016 

SADRŽAJ FILMA
Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove prekrasne žene i kćeri Rebecce.  Bliži se jedanaest rođendan njegove kćeri i ono što je oduvijek htjela bila je mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vrijeme za kupovinu poklona ističe, odluči se na njenu kupovinu. U toj potrazi završi u mističnom dućanu s ekscentričnim vlasnikom - Felixom Perkinsom (Christopher Walken), koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu Mr. Fuzzypants. Na putu da donese kćeri ljubimca iz snova, dogodi se nešto bizarno te se Tom nađe zarobljen u tijelu gospodina Fuzzypants. Usvojen od svoje obitelji kao mačka Fuzzypants, Tom počinje gledati na svoj život i obitelj drugim očima.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE.

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Devet života. Ulaznice se mogu iskoristiti od 6. - 12.10.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Vanja Haderić, Mateja Hunjadi, Leo Hranilović i Marinjo Zorčec