Nagradne igre 27.09.2016. 08:05. Zadnja izmjena: 29.09.2016. 09:18.

Nagradna igra Cinestar

Osvojite ulaznice za film Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

IZVORNO IME: Miss Peregrines home for peculiar children

REDATELJ: Tim Burton  |  ŽANR: Avantura, fantazija

ULOGE: Eva Green, Kim Dickens, Samuel L. Jackson

TRAJANJE FILMA: 127 minuta  |  GODINA: 2016

SADRŽAJ FILMA

Priča prati život šesnaestogodišnjeg Jakea čiji život teče posve mirno sve dok ga ne zadesi strašna i iznenadna djedova smrt. Pokušavajući odgonetnuti prilično sumnjive okolnosti pod kojima se ona zbila, u ruke mu dospije tajnovito pismo koje ga odvodi na daleki velški otok, gdje otkriva ruševine doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Dok Jacob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta djeca nisu bila samo čudnovata: možda su bila i opasna, možda su s pravom bila izolirana na napuštenome otoku. Koliko se god to činilo nemogućim, možda su nekako još uvijek živa…

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE.

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Ulaznice se mogu iskoristiti od 29.9. - 5.10.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Sanela Nedeljko, Željka Bartolić, Vladimir Buhanec i Kristina Mlakar