Nagradne igre 23.05.2016. 13:48. Zadnja izmjena: 27.05.2016. 11:45.

Nagradna igra - CineStar

Osvojite ulaznice za film Izdajnik po našem ukusu

Izvorno ime: Our kind of traitor

Redatelj: Susanna White  |  ŽANR: Triler

Uloge: Damian Lewis, Ewan McGregor, Naomie Harris

Trajanje filma: 107 minuta

SADRŽAJ FILMA

Mladi profesor s Oxforda i njegova djevojka, odlaze na odmor na karipski otok Antiguu. Tamo upoznaju ruskog milijardera koji posjeduje otok i dijamantni sat. Ruski milijarder ih poziva odigraju partiju tenisa, ali - kao što to kod rusa obično biva - partija tenisa nikad nije samo ono što se čini.Prijedlog koji na rastanku dobiju od Rusa, čovjeka broj jedan za pranje novca ruskog kriminalnog podzemlja, odvest će ih na vrtoglavo putovanje od teniskih terena Roland Garrosa do luksuzne jahte, od sigurne kuće u švicarskim Alpama do najmračnijih zakutaka Londona i sumnjiva savezništva s britanskim obavještajnim agencijama.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Izdajnik po našem ukusu. Ulaznice se mogu iskoristiti od 26.5. do 1.6. 2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Barbara Božić, Ivana Bubek, Dario Horvatić i Senka Malnar