Nagradne igre 25.07.2016. 14:55. Zadnja izmjena: 28.07.2016. 08:15.

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za film Jason Bourne

Izvorno ime: Jason Bourne

Redatelj: Paul Greengrass   |  ŽANR: Akcija, triler

Uloge: Matt Damon, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones

Trajanje filma: 123 minuta  |  GODINA: 2016

SADRŽAJ FILMA

Paul Greengrass, redatelj filmova Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum, ponovo se pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz sjene.

U novom filmu, Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu.

Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata i zato vjerujemo da vas ni ovaj nastavak neće razočarati.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE.

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Jason Bourne. Ulaznice se mogu iskoristiti od 28.7. do 3.8.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Točan odgovor je bio MATT DAMON, a dobitnici: Doroteja Mesarek, Nikola Dokić, Anna Bratković i Vesna Kipke