Nagradne igre 18.04.2016. 13:35. Zadnja izmjena: 22.04.2016. 14:41.

Nagradna igra - CineStar

Dobitnici ulaznica za film Lovac i ledena kraljica

Izvorno ime: The Huntstman - The Winters war

Redatelj: Cedric Nicolas-Troyan   |  ŽANR: Akcijski, avantura

Uloge: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain

Trajanje filma: 114 minuta  |  GODINA: 2016


SADRŽAJ FILMA

Publika diljem svijeta ponovno će biti hipnotizirana nastavkom pod nazivom "LOVAC I LEDENA KRALJICA" u kojem Ledenu kraljicu igra Emily Blunt, a uz nju su još jednom i Charlize Theron kao Zla kraljica, Chris Hemsworth kao lovac te Jessica Chastain kao ratnica. Producent filma je legendarni Joe Roth, poznat po filmovima Gospodarica zla, Alisa u zemlji čudesa i Carstvo velikog Oza, koji su postigli mega uspjeh na kino blagajnama diljem svijeta. Osim toga, u filmu su se koristili i DNEG-ovi specijalni vizualni efekti, odnosno ista ekipa koju Christopher Nolan angažira za sve svoje filmove.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Lovac i ledena kraljica. Ulaznice se mogu iskoristiti od 21. – 27.4.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Kristina Toplek, Alenka Novak, Alen Goričanec i Maja Arambašić