Nagradne igre 29.03.2016. 09:56. Zadnja izmjena: 04.04.2016. 13:38.

Nagradna igra - CineStar

Osvojite ulaznice za film Moje grčko vjenčanje 2

Izvorno ime: My big fat greek wedding 2

Redatelj: Kirk Jones  |  ŽANR: komedija

Uloge: Rita Wilson, John Stamos, John Corbett

Trajanje filma: 94 minuta  |  GODINA: 2016

Sadržaj filma

Film je još 2002. osvojio simpatije publike diljem svijeta, a sada je stigao i nastavak. "Moje grčko vjenčanje" se vraća i to s istom postavom, te još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris. Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, ToulaiIan se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem - ovaj put, još većim i debljim.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Moje grčko vjenčanje 2. Ulaznice se mogu iskoristiti od 31.3. – 6.4.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Traže se