Nagradne igre 04.01.2016. 12:10. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Nagradna igra - CineStar

Osvojite ulaznice za film Mrska osmorka

Izvorno ime: Hateful eight

Redatelj: Quentin Tarantino  |  ŽANR: western

Uloge: Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell

Trajanje filma: 182 minuta  |  Godina: 2015  |  Država: SAD

Napomena: Film se prikazuje sa pauzom od 15 minuta


Sadržaj filma

U osmom po redu Tarantinovom filmu možete vidjeti, kao što se i očekuje od dotičnog redatelja, krupnog kalibra(po pitanju oružja i glumaca), opake replike, puno prolivene krvi i veliku navalu testosterona! 
Radnja je smještena desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena (SamuelL.Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snježnom olujom u malom gradiću u Coloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Russellovim likom Johnom Ruthom koji prevozi zatvorenicu Daisy (Jennifer Jason Leigh)te još petero koji će zaokružiti ‘osmero’ iz naslova filma.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje Tv Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Mrska osmorka. Ulaznice se mogu iskoristiti od 7. – 13.1.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Arabela Novak-Đura, Filip Ladić, Mladen Trupković i Marija Kovačić