Nagradne igre 30.05.2016. 14:00. Zadnja izmjena: 02.06.2016. 08:29.

Nagradna igra CineStar

Osvojite ulaznice za film Nindža kornjače: Izlazak iz sjene

Izvorno ime: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Redatelj: Dave Green   |  Žanr: Akcijska komedija

Uloge: Megan Fox, Stephen Amell, Alan Ritchson

Trajanje filma: 112 minuta

Sadržaj filma:

Film je nastao na temelju likova koje su osmislili Peter Laird i Kevin Eastman, ovaj put u režiji Davida Greena. Michael Bay je ponovno u ulozi producenta. Prvi nastavak u režiji Jonathana Liebesmana zaradio je u svjetskim kinima čak više od 485 milijuna dolara.

Svi fanovi ovih jedinstvenih kornjača bit će oduševljeni s informacijom da će novi nastavak Nindža kornjača uključivati i neke omiljene likove iz popularnog stripa koji je nastao 80-ih godina. Glumačku postavu predvode seksi Megan Fox i Will Arnett.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Nindža kornjače: Izlazak iz sjene. Ulaznice se mogu iskoristiti od 2.6. do 8.6. 2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Nikola Leporis, Zdenka Pofuk Petek, Katja Ovčar i Helena Vidović