Nagradne igre 18.01.2016. 08:53. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Nagradna igra - CineStar

Osvojite ulaznice za film Povratnik

Izvorno ime: The Revenant

Redatelj: Alejandro Gonzalez Inarritu  |  ŽANR: Avantura, drama, western

Uloge: Tom Hardy, Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson

Trajanje filma: 156 minuta

Sadržaj filma:

U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen­darnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao me­dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Har­dy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo­ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni­ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava. 

Nominacije za Oscar 2016: Najbolji film / Najbolja muška glavna uloga / Najbolji redatelj / Najbolja muška sporedna uloga

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje Tv Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Povratnik. Ulaznice se mogu iskoristiti od 21. – 27.1.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Dijana Vlah, Viktorija Debelec, Ivica Vuković i Krista Topolnjak