Nagradne igre 15.02.2016. 15:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Nagradna igra - CineStar

Osvojite ulaznice za film Tatica se vratio

Izvorno ime: Daddy's home

Redatelj: Sean Anders, John Morris  |  ŽANR: komedija

Uloge: Mark Wahlberg, Will Ferrell

Trajanje filma: 96 minuta


Sadržaj filma

Nakon što su bili smotani policajci, Ferrell i Wahlberg su postali otac i očuh! Mark Wahlberg i Will Ferrell glumit će ljute protivnike, a poznati dvojac dobro je poznat ljubiteljima akcijskih komedija i garantira fenomenalnu kino zabavu. Ova filmska priča, ma koliko se činila ispraznom, u svojoj osnovi sadrži kompleksni odnos djece i roditelja. „Tatica se vratio“ kroz nekoliko tipičnih situacija prikazuje šta znači biti pravi otac. 
Will Ferrell glumi izvršnog urednika na radiju koji se neprestano trudi biti što bolji očuh djeci svoje nove supruge dok se ne pojavi njihov biološki otac Mark Wahlberg, koji će prisiliti Ferrella da se natječu oko pažnje njihove djece. 
U filmu ćemo gledati i jednu od najuspješnijih i najbolje plaćenih modela svijeta te upečatljivo lice Victorias Secreta, Alessandru Ambrosio!

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za filmTatica se vratio. Ulaznice se mogu iskoristiti od 18.2. – 24.2.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Goran Novak, Dina Ratajec, Tina Rašperger i Martin Novak