Nagradne igre 16.05.2016. 13:00. Zadnja izmjena: 19.05.2016. 12:53.

Nagradna igra - CineStar

Osvojite ulaznice za film X-Men: Apocalypse

Izvorno ime: X-Men: Apocalypse

Redatelj: Bryan Singer  |  ŽANR: Akcija, avantura, fantazija

Uloge: Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac

Trajanje filma: 143 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD


SADRŽAJ FILMA

Deveti po redu film iz Marvelovog mutantskog svijeta. Glavni negativac u novom nastavku je Apocalypse, kojega je utjelovio Oscar Isaac. Nakon tisućljetnog sna budi se i formira tim snažnih mutanata, u­ključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Kako je sudbina Zemlje ugrožena, Raven ( Jennifer Lawrence ), uz pomoć profesora X ( James McAvoy ) mora voditi tim koji će zaustaviti njihovog najvećeg neprijatelja i spasiti čovječanstvo od potpunog uništenja.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film X-Men: Apocalypse. Ulaznice se mogu iskoristiti od 19. – 25.5. 2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Marko Gogić, Tajana Bartolić, Miljenko Bistrović i Filip Aldić