Nagradne igre 18.07.2016. 14:25. Zadnja izmjena: 20.07.2016. 15:04.

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za film Zvjezdane staze: S one strane

IZVORNO IME: Star Trek: Beyond

REDATELJ: Justin Lin   |  ŽANR: Akcijski, ZF, avantura

ULOGE: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana

TRAJANJE FILMA: 123 minuta  |  GODINA: 2016

SADRŽAJ FILMA

Najveća pustolovina svih vremena započinje sa ZVJEZDANIM STAZAMA, nevjerojatnom pričom o putovanju mlade posade koja se vraća na najmodernijem svemirskom brodu ikad sagrađenom – „U.S.S. Enterprise“. U glavnim ulogama su Idris Elba kao glavni negativac i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka, Simon Pegg, Chris Pine kao kapetan James T. Kirk, Zachary Quinto kao Spock, Zoë Saldana, Karl Urban i Anton Yelchin. Film je režirao Justin Lin (redatelj filmova Brzi i žestoki), a priču su napisali Doug Jung i Simon Pegg. Film se temelji na ZVJEZDANIM STAZAMA Genea Roddenberryja. Producenti filma su J.J. Abrams i Bryan Burk. USS Enterprise posadu, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom napao je nezaustavljiv val vanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE.

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Zvjezdane staze: S one strane. Ulaznice se mogu iskoristiti od 21. do 27.7. 2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Mateja Kirić, Josip Stojčević, Tatjana Toplek i Matija Mikac