Nagradne igre 21.04.2016. 14:16. Zadnja izmjena: 12.05.2016. 08:53.

Nagradna igra

Imamo dobitnike ulaznica za koncert Lidije Bačić u Diskoteci Maraton u subotu, 14. svibnja

U subotu, 14. svibnja u Diskoteku Maraton u Donjem Kraljevcu dolazi Lidija Bačić. Ova pjevačica zabavne glazbe dobitnica je preko 20 glazbenih nagrada, a nakon tri studijska albuma čvrsto je zauzela poziciju na našoj glazbenoj sceni te je brojnim nastupima u Hrvatskoj i regiji dosad zabavila velik broj ljudi.

Karte za njezin koncert u Maratonu u preprodaji se mogu kupiti za 30 kuna, dok će cijena ulaznice na dan koncerta biti 40 kuna.

Prodajna mjesta

  • Diskoteka Maraton Donji Kraljevec
  • Kavana "Modena" Domašinec
  • Caffe bar "300" Ivanovec
  • CB "Brasil" Čakovec(preko puta trgovačkog centra međimurka)
  • Maximus Servis Čakovec

NAGRADNA IGRA

Portal lista Međimurje može vam pomoći da na njezin koncert odete potpuno besplatno, na vama je samo da lajkate našu facebook stranicu i stranicu Diskoteke Maraton te na naš mail [email protected] pošaljete naziv pjesme Lidije Bačić koja je vama omiljena, zajedno sa svojim podacima (ime, prezime i mjesto stanovanja). Mail naslovite LIDIJA.

Po jednu ulaznicu osvojit će troje čitatelja i to po principu slučajnog odabira. Igramo se do 10. svibnja kad ćemo proglasiti dobitnike i objaviti ih na našoj stranici, a isti će o preuzimanju ulaznice biti obaviješteni i putem maila.

Iskoristite priliku i uživo s Lidijom zapjevajte njezine hitove Kaktus, Viski, Vozačka dozvola u Diskoteci Maraton u subotu, 14. svibnja. Koncert počinje u 22 sata.

Maraton vam nudi i besplatan prijevoz do kluba i natrag (zvati na 091 116 34 97), a možete i rezervirati svoj separe na 040 655 512.

Svoj dolazak na koncert potvrdite OVDJE.

Dobitnici ulaznica: Marko Horvat (Domašinec), Nikola Mustač i Patrik Tišljarić