Nagradne igre 02.12.2016. 11:55. Zadnja izmjena: 09.12.2016. 08:59.

Božić, 25. prosinca

Osvojite ulaznice za koncert Maje Šuput u Maratonu

U nedjelju na Božić, 25. prosinca u Diskoteci Maraton u Donjem Kraljevcu održat će se koncert popularne pjevačice Maje Šuput. Ulaz je 50 kuna, a svoje mjesto možete besplatno rezervirati na 040 / 655 - 512 dok za besplatan prijevoz zovete broj 091 / 116 - 3497. Svoj dolazak potvrdite na događaju OVDJE. Vrata diskoteke otvaraju se u 21 sat, a rezervacije vrijede do 22,30 sati.

Show koji je Maja priredila na posljednjem koncertu u Diskoteci Maraton bio je odličan, pa vrijedi okupiti ekipu i svoje mjesto rezervirati što prije! Zapjevajte uživo s Majom Šuput njene hitove kao što su Ne lomi mi srce, Lopove, Amnezija, Djevojačko veče i druge.

Osim toga, organizira se i velika promocija Ballantine's-a uz prekrasne Ballantine's hostese dok će temperaturu dodatno ugrijati hitovi koje puštaju Mc Alan & Dj Luksi.

NAGRADNA IGRA

Diskoteka Maraton za dva posjetitelja portala lista Međimurje ima ulaznicu za ovaj koncert. Želite li osvojiti jednu obavite zadatak u par jednostavnih koraka:

  • Lajkajte Facebook stranicu Diskoteke Maraton OVDJE
  • Lajkajte i Facebook stranicu lista Međimurje OVDJE
  • Svoje podatke (ima, prezime i mjesto stanovanja) pošaljite na naš mail [email protected] . Naslov maila neka bude MAJA.

Pričekajte četvrtak, 22. prosinac kada objavljujemo dobitnike koji će mailom biti obaviješten o načinu preuzimanja nagrade.