Nagradne igre 08.12.2017. 08:54. Zadnja izmjena: 22.12.2017. 08:43.

Čakovec

Osvojite ulaznice za koncert na Štefanje: klapa Kampanel, TS Gazde i grupa Vigor!

Veliki božićni koncert na kojem će nastupati klapa Kampanel, tamburaški sastav Gazde i grupa Vigor održat će se na samo Štefanje, u utorak, 26. prosinca u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Kako bi i vi bili dio tog spektakla kojim ispraćujemo 2017. godinu kupite svoje ulaznice u Milleniumu. Cijena ulaznice je do 17. prosinca 50 kuna, zatim do 25. prosinca 60 kuna, a na dan koncerta 70 kuna. Svoj dolazak potvrdite OVDJE.

Osim toga, u Millenium caffe baru Čakovec bit će organiziran doček 2018. godine, detalji su na fotografiji ispod, a više doznajte na događaju OVDJE.

NAGRADNA IGRA 

Četiri ulaznice za VELIKI BOŽIĆNI KONCERT na Štefanje u dvorani Graditeljske škole čekaju na vas! Kako bi imali mogućnosti osvojiti jednu učinite slijedeće:

  • Pošaljite mail na [email protected] sa svojim podacima (ime, prezime, mjesto stanovanja). Naslov maila neka bude NAGRADNA IGRA! 
  • Ako želite označite prijatelje (na Facebook objavi ovog članka ili ovdje ispod članka) koji bi također željeli otići na ovaj koncert. Možda i oni odigraju i osvoje jednu od ulaznica!
  • Ako želite, objavu podijelite i na svoj zid.

Igramo se do prvog dana zime, 21. prosinca kada će dobitnici biti obaviješteni mailom.

Dobitnici: Marija Paula Cvija, Laura Zadravec, Emina Mezga i Filip Kozjak