Nagradne igre 07.04.2018. 10:55. Zadnja izmjena: 11.04.2018. 12:22.

Donji Kraljevec

Osvojite ulaznice za koncert Siniše Vuce u diskoteci Maraton u subotu, 14. travnja

U subotu, 14. travnja u Diskoteku Maraton u Donji Kraljevec dolazi Siniša Vuco i to, kako kažu organizatori: Jer ste Vi to tražili!

Ne propustite veliki koncert i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto te pjevajte s Vucom uživo njegove hitove Tražena si roba u gradu, Podigla me iz pepela, Rajske kočije, Volim piti i ljubiti, Crna ženo i mnoge druge. Za zagrijavanje je zadužen DJ Luky.

Vrata Maratona otvaraju se u 22 sata, a društvo će vam praviti i hostese uz party ponudu pića. Do Maratona vas dovesti može i besplatan prijevoz za koji zovete broj 091 569 6645, dok se za rezervacije stajačica i separea javite na broj 040 655 512 ili u inbox stranice Diskoteka Maraton.

Ulaz u diskoteku plaća se 30 kuna, a karata u pretprodaji nema. Besplatan ulaz možete osvojiti uz list Međimurje odigrate li nagradnu igru u nastavku.

NAGRADNA IGRA!

Jedna osoba osvojit će dvije ulaznice za koncert u subotu, 14. travnja. Dobitnik možete biti baš vi ako lajkate Facebook stranicu lista Međimurje i na mail [email protected] pošaljete svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja). Naslov maila neka bude VUCO. Igramo se do srijede, 11. travnja kada ćemo objaviti ime dobitnika ili dobitnice!

  • Ako želite označite i u komentar koga vodite na koncert ili nekog tko bi još volio odigrati ovu nagradnu igru te djelite članak s prijateljima.

Dobitnica: Natalija Čeki, Gornji Kraljevec