Nagradne igre 13.03.2017. 07:29. Zadnja izmjena: 16.03.2017. 06:54.

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za predstavu A je to na 8.Tjednu smijeha u Varaždinu

Kako smo već najavili ranije, jedan od najvećih kazališnih festivala u Hrvatskoj – 8. TJEDAN SMIJEHA u organizaciji varaždinske Umjetničke organizacije Kerekesh Teatar ove će se godine održati od 10. do 19. ožujka diljem Varaždinske županije- u Varaždinu, Ivancu, Lepoglavi, Ludbregu, Novom Marofu, Varaždinskim Toplicama, Petrijancu, Martijancu, Trnovcu Bartolovečkom, Gornjem Vratnu, Hrastovskom i Velikom Bukovcu.

U deset dana festivala, odigrat će niz zanimljivih prestava, a među njima i dječje. Predstava A je to! odigrat će se u nedjelju, 19. ožujka u 10 i u 11:30 u HNK Varaždin.

O PREDSTAVI

Animirani likovi čije su (ne)zgode obilježile brojne generacije, simpatični i smotani Pat i Mat, preselili su se s TV ekrana na kazališne daske. Legendarne češke majstore utjelovljuju Asim Ugljen kao Pat i Marko Cindrić u ulozi Mata u predstavi koja je premijerno izvedena u svibnju u Gradskom kazalištu Trešnja u Zagrebu

Kazališna avantura čeških majstora kreće nakon što u televizijskoj reklami vide ljepote hrvatskog Jadrana te odluče krenuti na more. Kao pravi češki turisti Pat i Mat otputuju na hrvatsku obalu, a s kakvim se sve fenomenima na tom putu susreću imate priliku pogledati u nedjelju, 19. ožujka u 10 i 11:30 sati.

Donosimo raspored predstava

NAGRADNA IGRA

Ulaznice za Ljubaf smo već podijelili, a za jednog od naših čitatelja imamo i dvije ulaznice za predstavu A JE TO! u HNK Varaždin u nedjelju, 19. ožujka u 11:30 sati. 

Zadatak: Pošaljite mail s naslovom A JE TO! na [email protected] do srijede navečer! U mailu navedite svoje ime, prezime i mjesto iz kojeg dolazite!

Bit će nam drago ako i komentirate ovaj članak i podijelite ga s vašim prijateljima na društvenim mrežama.

  • Igramo se do srijede, 15. ožujka, a dobitnik će biti objavljen i obaviješten odmah u četvrtak ujutro kako bi stigao podići ulaznice! 

Sretna dobitnica je ELIZABETA MARTAN iz Čakovca