Nagradne igre 09.03.2017. 09:59. Zadnja izmjena: 12.03.2017. 18:47.

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za predstavu Ljubaf na 8.Tjednu smijeha u Varaždinu

8. Tjedan smijeha u organizaciji Kerekesh Teatara ove se godine održava od 10. do 19. ožujka diljem Varaždinske županije

O predstavi LJUBAF:

Komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

  • Tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš koji i glumi u predstavi. A uz njega igraju još : Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić i Jan Kerekeš.

NAGRADNA IGRA

Krekesh teatar predstavu LJUBAF u HNK Varaždin izvodi u srijedu, 15. ožujka u 20 sati. Za predstavu Kerekesh teatar i List Međimurje poklanjaju dvije ulaznice, a kako bi ih baš VI osvojili morate ispuniti jednostavan zadatak.

Zadatak: Pošaljite mail s naslovom LJUBAF na [email protected] do nedjelje navečer! U mailu navedite svoje ime, prezime i mjesto iz kojeg dolazite te koga biste poveli na ovu predstavu!

Bit će nam drago ako i komentirate ovaj članak i podijelite ga s vašim prijateljima na društvenim mrežama.

  • Igramo se do nedjelje, 12. ožujka kada ćemo doznati i obavijestiti dobitnika koji će svoje ulaznice podići u redakciji lista Međimurje.

Čestitamo Sanji Vrtarić koja je osvojila ulaznice, molimo da ih podigne u ponedjeljak, utorak ili srijedu kod nas u prijamnom uredu za službene oglase od 8 - 15 sati.

Ne propustite osmi tjedan smijeha u organizaciji Kerekesh Teatra