Nagradne igre 15.07.2019. 10:05. Zadnja izmjena: 15.07.2019. 10:06.

Kerekesh Teatar

Osvojite ulaznice za predstavu Očeš nečeš, doktor na Aquacity-u!

Kazališna manifestacija na otvorenom “Ljeto na Aquacity-u”, u suorganizaciji Kerekesh Teatra i tvrtke Aquacity d.o.o., nastavlja se ove srijede predstavom Očeš, nečeš, doktor Kerekesh Teatra. Manifestacija je pokrenuta prošle godine s ciljem pružanja kazališnog ljetnog programa izvan gradskog sredšta Varaždina i to u neporednoj blizini varaždinskog jezera Aquacity. Predstave se održavaju svake druge srijede u večernjem terminu tijekom ljetnih mjeseci, od lipnja do srpnja.

OVE GODINE POGLEDATI JOŠ MOŽETE:

  • 17. srpnja – komedija “Očeš nečeš, doktor” (Kerekesh Teatar) – 20,30 sati
  • 31. srpnja – komedija “Pod hitno na hitnu” (Kerekesh Teatar) – 20,30 sati

Predstave se održavaju na pozornici uz jezero Aquacity. Ulazak publike na predstavu je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se mogu u Restoranu Aquacity, u pivnici Medonja" u Varaždinu, u Le Tressor caffeu u Hrašćici i sat vremena prije početka predstave na ulazu.

NAGRADNA IGRA

Za predstavu Očeš nečeš, doktor koja igra u srijedu, 17. srpnja u 20,30 sati kod Aquacity-a imamo po dvije ulaznice za dva našeg čitatelja.

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je:

  • Poslati mail na [email protected] u kojem ćete napisati svoje podatke - ime, prezime i mjesto stanovanja. Naslov maila neka bude DOKTOR.
  • Lajkajte našu stranicu OVDJE, a možete i označiti koga vodite u komentar i dijeliti ovu nagradnu igru s prijateljima

Dva dobitnika po dvije ulaznice objavljujemo već sutra (u utorak) poslijepodne!