Nagradne igre 14.10.2016. 12:26. Zadnja izmjena: 26.10.2016. 11:49.

U Prelogu u petak, 28.listopada

Osvojite ulaznice za urnebesnu komediju Sarmica koja igra u petak, 28. listopada

Dom kulture Grada Preloga u petak, 28. listopada u 19 sati organizira kazališnu predstavu „SARMICA“ u izvedbi Kazališne grupe Lectirum iz Zagreba.

  • ˝Sarmica˝ je urnebesna komedija nastala prema tekstu Milana Grgića. U središtu priče je postariji gospodin Saša, arhitekt oženjen mladom studenticom Vesnom koja se, kada joj je postalo dosadno, odluči potražiti zabavu u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni Saša, sumnjajući u njezinu vjernost, odluči je pratiti. U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina koja mu, još uvijek pomalo slaba na njega, pripravlja kamilicu... Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero, umirovljeni policajac... Upravo tu započinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom! 

Glume: Ksenija Pajić, Duško Valentić i Mladen Čutura. Redatelj je Zoran Mužić. 

Cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna.

NAGRADNA IGRA

Dva puta po dvije ulaznice podijeliti ćemo našim čitateljima, a kako bi ih osvojili potrebno je ispuniti jednostavan zadatak.

  • Od vas tražimo da lajkate ovaj članak, a možete ga i podijeliti
  • Nakon toga - na mail [email protected] napišete koga bi poveli na predstavu i svoje podatke (ime, prezime i odakle ste), naslov maila neka bude SARMICA

Dva dobitnika koji će svoje ulaznice moći preuzeti na blagajni Doma kulture Prelog, prije početka predstave, obavijestit ćemo u srijedu, 26. listopada preko maila, a njihova imena objavit ćemo i ovdje na dnu članka.

Dobitnici: Željka Kovačić i Mladen Strahija