Nagradne igre 23.08.2016. 12:09. Zadnja izmjena: 26.08.2016. 08:31.

Subotnje predstave

Osvojite ulaznice za Varaždinske kazališne večeri: Ove subote igra Povratak ratnika!

Varaždinske kazališne večeri

Sve do 27. kolovoza održavaju se 2. VARAŽDINSKE KAZALIŠNE VEČERI u organizaciji Kerekesh teatra, a predstave su na rasporedu svake subote u 21 sat u dvorištu Županijske palače u srcu grada Varaždina. Ulaznice su u prodaji u caffe baru CARICA Sissi u dvorištu Županijske palače u centru Varaždina, i 2 sata prije svake predstave na ulazu. Cijena ulaznice je 50 kuna.

Osim toga, predstave Kerekesh teatra možete gledati na LJETU NA ŠODERICI uz samo jezero Šoderica. Program obje manifestacije pogledajte na fotografijama priloženima uz tekst!

Rad Kerekesh teatra pratite na web stranici Kerekesh Teatar te preko njihovog facebooka.

NAGRADNA IGRA

Za vas imamo ulaznice za predstave Varaždinskih kazališnih večeri.

Ovoga tjedna jednom čitatelju poklanjamo dvije ulaznice za subotnju (27. kolovoz) predstavu Povratak ratnika. Ako želite ići samo pošaljite Vaše ime i prezime, mjesto stanovanja te kontakt broj na naš mail [email protected] s naslovom RATNIK. U petak, 26. kolovoza ćemo nasumično odabrati jednog dobitnika!

Opis predstave: Riječi su suvišne za komediju koja ujedinjuje naše susjedne države i kroz niz komičnih situacija istovremeno kritizira sve negativno, tako da publici preostaje samo smijeh i veselje u tri povezane priče o povratku ratnika iz Jajca. Sva tri ratnika, Aleksu, Aliju i Andriju, glumi nezamjenjivi Ljubomir Kerekeš, a žene koje jedva čekaju njegov povratak su: Ceca, Fata i Ljubica.

Predstava igra u 21 sat u dvorištu Županijske palače u srcu grada Varaždina, te je ovo posljednja u nizu na Varaždinskim kazališnim večerima.

Dobitinik ovoga tjedna je Danijel Crnčec