Nagradne igre 19.07.2016. 13:50. Zadnja izmjena: 30.07.2016. 14:05.

Najoriginalniji ljetni festival u Hrvatskoj

Sat otkucava minute do Forestlanda za koji smo protekli tjedan podijelili četiri ulaznice!

Početak Forestlanda sve je bliže!

Kako vam zvuči ovaj scenarij: početak kolovoza, ljeto na svom vrhuncu, u većini Hrvatske neizdrživo je vruće, ali ne i vama? Vi ste u prelijepom ambijentu, okruženi zelenom šumom i svježim mirisnim zrakom, oko vas je gomila pozitivne energije i nasmijanih, lepršavih ljudi koji se skupa gibaju u plesnim ritmovima samo najkvalitetnije elektronske glazbe. Taj idealni scenarij itekako je moguć ukoliko se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca.

Naime, na prostoru od preko 20.000 kvadratnih metara u zelenom srcu Međimurja, odnosno na gotovo 6 hektara livada, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival - Forestland.

U tri godine postojanja Forestland je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVisiona, regionalnih legendi Timo G-a, Koste Radmana, JuraS, Andy Boya, Claya Clemensa i mnogih drugih.

Ove godine headlineri uključuju kanadski duo Dzeko & Torres, talijanskog house genija Alexa Kenjija i mlade zvijezde u usponu DJ-e Radiologya i Matrodu, kao i jednog od najpoznatijih DJ-eva hrvatske Ibize Kostu Radmana.

Uz njih i Official resident DJ -eve Sashu Mikaca & Timo G-a, još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će vas puna tri dana i noći. Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim danom više i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto 24x3, odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice.

Tako ćete, uz sad već iznimno popularnu glavnu pozornicu Forestland i prošlogodišnji hit Beach stage, moći uživati i na popularnoj After party pozornici po uzoru na Boiler room - Forestroom stage na kojem će se zasigurno dočekati lude rasplesane zore i najljepši izlasci sunca.

Festival je u prethodna tri izdanja bio odlično posjećen, uz velik broj posjetitelja iz inozemstva, poglavito Slovenije, pa se tako i ove godine čekuje navala međunarodnih prijatelja iz Slovenije i zemalja u okruženju. Tuborg i Somersby i ove će se godine pobrinuti za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja.

Zato nemojte dvojiti gdje ćete provesti prvi produženi vikend u kolovozu, jer s najavljenih 50-ak DJ umjetnika sa svih strana svijeta, najbolji techno i house, bass i grime, trap i trance, EDM i electronicu te najluđim aferpartyjima zapakiranim u najljepši mogući šumski scenarij i pozitivnom vibrom očekuje vas zasigurno najoriginalniji ljetni festival u Hrvatskoj.

Photo by: Ivan Rebić

Ulaznice su po cijeni od 100 kuna za 3 dana festivala dostupne na www.forestland.hr - od 4. - 6. kolovoza, 3 pozornice, 3 dana i samo jedan Forestland!

NAGRADNA IGRA - završena

List Međimurje u suradnji s organizatorima nagrađuje vas sa 4 x 1 ulaznicom za festival!

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, slijedite ove korake:

1. Ukoliko još niste, lajkajte Facebook stranicu lista Međimurje te Facebook stranicu Forestlanda!

2. Lajkajte ovaj post!

3. Označite barem jednog prijatelja za kojeg mislite da također želi sudjelovati u nagradnoj igri!

4. Ukoliko želite, podijelite ovaj post i pozovite prijatelje kako bi lajkali navedene Facebook stranice te širite pozitivnu energiju!

Dobitnici: Lana Matotek, Ana Melisa Novak, Luka Bubek i Matea Modrich

 

Forestland main stage teaser

Forestland službeni Instagram

Službeni Aftermovie 2015.

Službeni trailer 2016.

Izvor: Krešimir Biškup