Nagradne igre 07.06.2016. 11:22. Zadnja izmjena: 13.06.2016. 10:53.

24. i 25. lipnja

Svjetske zvijezde uskoro na NearME Festivalu u Čakovcu, a mi imamo ulaznice za naše čitatelje!

Spektakularni dvodnevni festival elektronske glazbe NearME, koji će se održati 24. i 25. lipnja na gradskom stadionu Mladost u Čakovcu. S glazbenim imenima koja su organizatori uspjeli okupiti svakako ga svrstavamo u najveći festival ovog dijela Hrvatske.

Kao glavni izvođači festivala nastupit će Nizozemac DANNIC te francuski virtuoz KLINGANDE u pratnji saksofonista Arnolda Saxa. DANNIC se proslavio hitovima „Radical“, „Zenith“, „Bright Light“, te posljednjima „Survivors“, u suradnji s Hardwellom (koji je bio prošle dvije godine imenovan No. 1 DJ po izboru DJ Mag-a) i izvrsnim „Light The Sky“. KLINGANDE se preko noći pojavio na glazbenoj sceni s hitom „Jubel“, a kasnije slijedi „Riva“ te posljednji „Losing U“ koji se već može čuti na svim radio postajama.

Međunarodni Line Up dodatno će obogatiti njemački PLASTIK FUNK. Dečki su poznati po hitu „WHO“ koji su odradili sTujamom. Pjesma je obilježila 2014. godinu gdje ne postoji festival na kojem se nije čula. Također, kao jedan od headlinera, svoj dolazak potvrdio je švedski virtuoz MIKAEL WEERMETS. DJ Tiesto uzeo ga je pod svoje okrilje za ovu godinu te MIKAEL najavljuje nove smjernice u pogledu produkcije. U ovoj, 2016. godini objavio je singl „Shadows“. Na pozornici će se pojaviti i pripadnice ljepšeg spola, jedna od njih je 2ELEMENTS koja, odabrana od strane DJ Mag-a, kao DJ-ica visoko kotira na svjetskim listama. Na pozornici, društvo će joj praviti BEAT KAT, koja je od nedavno uočena na turneji zajedno s 2ELEMENTS. Međunarodni ansambl zaokružit će slovenski PINAO.

Iznimna ponuda začinit će se nizom poznatih domaćih DJ-eva. Organizatori obećavaju vrhunsku kombinaciju zvuka i rasvjete koje još nije viđeno na ovim prostorima te se mogu rangirati s najvećim svjetskim festivalima. Također, bit će tu i kamp tako da partijaneri iz drugih zemalja mogu povoljno prenoćiti u samoj blizini festivala. 

Ulaznice po promotivnim cijenama dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima te ih također možete pronaći na ovim lokacijama:

 • Čakovec: Radio 1, Paladin, Millenium, Brasil No 3
 • Varaždin: Bar Fly, Mabis, Caffe bar Ban - Kaufland
 • Nedelišće: Pizzeria Šut
 • Mursko Središće: Jama
 • Štrigova: Kult
 • Prelog: Caffe bar Međimurka BS
 • Dekanovec: Bajzovi Dvori
 • Palovec: Domino bar
 • Ludbreg: Radio Ludbreg, Benzinska pumpa Šilec
 • Koprivnica: Stefano
 • Ivanec: Retro bar
 • Novi Marof: Caffe bar Inn

Broj ulaznica je ograničen te svakako preporučujemo ranu kupovinu!

Zainteresirani mogu birati između tri vrste ulaznica: FESTIVALSKA ULAZNICA - stajanje, FAN PIT ZONE i DIAMOND VIP. Svaka ulaznica može se kupiti za jedan, odnosno dva dana. Samo DIAMOND VIP ulaznica uključuje besplatan parking. U svim zonama bit će ugostiteljska ponuda hrane i pića te svaka zona ima zaseban ulaz. FAN PIT ZONE je posebno odijeljeni prostor za fanove koji se nalazi do same bine. DIAMOND VIP ulaznicom posjetitelji imaju pravo na VIP parkiralište, smješteni su na povišenoj platformi do bine s barskim stolovima i imaju besplatnu konzumaciju hrane i pića.

U svakom slučaju NearME Festival je događaj o kojem će se u narednim tjednima puno govoriti te svakako jedan od onih koje u 2016. nikako ne smijete propustiti.

NearME festival prvi puta u Čakovcu, spektakl za sve posjetitelje

NAGRADNA IGRA

Organizatori su kod nas darežljivo ostavili tri festivalske ulaznice (za oba dana) za naše čitatelje! Kako biste ih osvojili dat ćemo vam mali, jednostavan zadatak!

 • Lajkajte našu facebook stranicu i stranicu NearME festivala
 • Na naš mail [email protected] pošaljite odgovor na pitanje zajedno sa svojim podacima (ime, prezime i odakle dolazite)! Mail naslovite FESTIVAL
 • PITANJE: Koja tri izvođača nastupaju u petak, 24. lipnja?
 • Čekajte ponedjeljak, 13. lipnja i možda baš vi budete među dobitnicima!

Odgovor na pitanje nađite OVDJE.

Igramo se do ponedjeljka, 13. lipnja, kad ćemo odabrati naše dobitnike! Dobitnici će ulaznicu moči podići kod nas u LISTU MEĐIMURJE (Zrinsko-frankopanska 10, Čakovec) u Prijemnom uredu za službene oglase od utorka do petka između 8 i 15 sati, te u subotu od 8 do 10 sati. Ako ulaznice ne pokupe do subote, 18. lipnja biramo drugog dobitnika.

SRETNO!

 

Dobitnici: Nikola Mustač, Ivana Tkalčec i Maja Mlakar