Nagradne igre 30.05.2017. 12:31. Zadnja izmjena: 01.06.2017. 13:50.

Nagradna igra

Terme Sveti Martin otvaraju vanjske bazene u petak, 2. lipnja!

Zaboravite na stres i sve brige te se ludo provedite sa svojom obitelji kao nikada do sada. Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, osvježite se uz sladoled ili hladno pivo. Zato kupaći u ruke i zaronite u vodenu oazu Međimurja od petka, 2. lipnja pa sve do početka rujna.

Nakon što se dobro izguštirate u vodenim površinama Aquapark-a s prekrasnim pješčanim plažama za djecu, gusarskim brodom, odbojkom na pijesku te whirpool-ima i aquabar-om, vjerojatno biste htjeli i nešto prizalogajiti.

Bez brige, tu je nekoliko gastro punktova od kojih se posebno može izdvojiti restoran Pool Lounge sa samoposlužnom trakom te vrhunskim lokalnim delicijama po pristupačnim cijenama. Ako pak ste pristaša zdravog načina života, Hotel Spa Golfer ima za vas u ponudi bogatu ponudu zdravih smoothija i healthy snacka. Bilo da u Terme Sveti Martin dolazite biciklom ili ga želite rent-ati na licu mjesta, tu je za vas bogata biciklistička ponuda koja sadrži bicikle za najam, servisne stanice i praonice, te vlastite GPS navigacije.

Visjeti iznad toplica? Možete!

Ako ste nekad poželjeli probati kako je to visjeti iznad toplica ili ste osoba željna novih i drugačijih uzbuđenja, Terme Sveti Martin će vas zasigurno oduševiti sa svojim zanimljivim adrenalinskim sadržajima, od kojih je vjerojatno najatraktivniji popularni Zip-line koji je s dužinom od gotovo 200 metara biti pravi hit među posjetiteljima. U ponudi su i izleti quadovima, vožnje bergovima kao i battle archery.

Cjenik ulaznica za ljetne bazene:

  • Cjelodnevna (odrasli) ponedjeljak-petak: 57kn
  • Cjelodnevna (odrasli) vikend-praznici: 67kn
  • Cjelodnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) ponedjeljak-petak: 40kn
  • Cjelodnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) vikend-praznici: 57kn
  • Poludnevna (odrasli) ponedjeljak-petak: 47kn
  • Poludnevna (odrasli) vikend-praznici: 57kn
  • Poludnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) ponedjeljak-petak: 30kn
  • Poludnevna (djeca od 5,99 do 14,99, umirovljenici, invalidi) vikend-praznici: 47kn
  • Obiteljska cjelodnevna ulaznica 2+1 / ponedjeljak-petak: 146 kn
  • Obiteljska cjelodnevna ulaznica 2+1 / ponedjeljak-petak: 176 kn
  • Kupanje+ručak / ponedjeljak-petak: 110 kn
  • Kupanje+ručak / vikend-praznici: 120 kn

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com
Telefon: 040 311 113
Radno vrijeme: svaki dan od 8.00 do 20.00 sati


NAGRADNA IGRA

Za posjetitelje našeg portala imamo ulaznice za Aquapark u Termama Sveti Martin! Iskoristite priliku i besplatno uživajte u kupanju ovoga vikenda. Četiri osobe osvojiti će po jednu cjelodnevnu ulaznicu za kupanje koju moraju iskoristiti u petak, subotu ili nedjelju (2.,3. ili 4. lipnja).

Zadatak je vrlo jednostavan!

  • Lajkajte našu facebook stranicu list Međimurje!
  • U komentar posta nagradne igre na našem Facebook profilu ili ovdje ispod članka označite svog prijatelja ili više njih.

I to je to! Slobodno i vi i vaši prijatelji odigrate nagradnu igru, možda upravi vi osvojite! U četvrtak, 1. lipnja u prijepodnevnim satima četiri dobitnika bit će obaviještena o preuzimanju nagrade.

NAPOMENA: Ulaznica vrijedi isključivo za Aquapark (vanjske bazene) Terme Sveti Martin 2., 3. ili 4. lipnja.

Dobinici su: Petra Pjanić, Anamarija Mesarek, Patrick Lončarić i Marsel Štrukelj. Osvojili su cjelodnevno kupanje u Aquaparku u Termama Sveti Martin. Ulaznicu je potrebno iskoristiti ovoga vikenda. Ostalima želimo više sreće drugi put!

Sutra možete na besplatno kupanje i uz kupon na stranici 35. u najnovijem broju tiskanog izdanja list Međimurje! Izrežite kupon i imate  gratis ulaznicu - jednu kupite, drugu dobivate besplatno.