Nagradne igre 02.03.2016. 09:52. Zadnja izmjena: 08.03.2016. 11:33.

Nagradna igra

Tjedan smijeha Kerekesh teatra - dobitnice ulaznica za predstavu Gospodin mrak i tri bijela šeširića

Ove godine, od 7. do 13. ožujka, održava se tradicionalna kazališna manifestacija u organizaciji Kerekesh Teatra pod nazivom 7. tjedan smijeha. Posebnost ovogodišnjeg izdanja festivala je da će se održavati u svim gradovima Varaždinske županije - Varaždinu, Ivancu, Lepoglavi, Ludbregu, Novom Marofu i Varaždinskim Toplicama. Za mnoge predstave ulaznice su već rasprodane, a za nabavu nekih još imate malo vremena, stoga požurite do blagajne HNK Varaždin, gdje se ulaznice prodaju svaki dan od 10-12 sati i od 18-19:30 sati. 

Među ostalima (raspored ovdje), u Varaždin na 7. tjedan smijeha dolazi i imitator Denis Bašić. Jedan od najboljih hrvatskih imitatora cabaret predstavom Čarolija imitacije zabavljat će pubiliku ove subote u 21:30 sati te će glumiti Tuđmana, Mesića, Rojsa, Ćiru Blaževića i druge. Druga cabaret predstava je Mistero Buffo, po tekstu nobelovca Darija Foa u izvedbi sjajnog Valtera Roše iz INK Pule koji u Varaždin dolazi u petak, 11. ožujka u 21:30 sati.

Ove nedjelje, 6. ožujka u 11 i 30 sati na veliku pozornicu HNK u Varaždinu stiže i predstava Pinokio. U predstavi Žar ptice iz Zagreba igra puno glumaca, predivni su kostimi i scenografija, a tu je i priča koja se ne zaboravlja... U nedjelju, 13. ožujka na pozornicu HNK Varaždin stiže predstava za djecu i mlade Gospodin Mrak i tri bijela šeširića koju je napisala jedna od najhvaljenijih suvremenih spisateljica za najmlađe, Silvija Šesto. Glavni lik predstave je Gospodin Mrak koji pati u uvjerenju da ga nitko ne voli. Srećom, susret sa djevojčicom Žanom bit će za našeg junaka presudan kad otkrije da je njegova nova prijateljica tužna i neshvaćena poput njega... Na vjernoj publici tek ostaje da sazna kako su sve te poruke na pozornicu prenijeli članovi ansambla Kazališta Virovitica.

Karlstadt Kunst Cabaret

Tu je još i predstava Karlstadt Kunst Cabaret koju donosi duhovita ekipa iz Karlovca u ponedjeljak, 7. ožujka u 20 sati. Tko kaže da ponedjeljak ne može biti dan za kazalište?

Ulaznica za nabrojene predstave još ima pa požurite po svoje!

Nagradna igra lista Međimurje i Kerekesh teatra

U suradnji s Kerekesh teatrom poklanjamo vam dva puta po dvije ulaznice za predstavu "Gospodin mrak i tri bijela šeširića" koja stupa na pozornice HNK Varaždin zadnjeg dana 7. tjedna festivala - u nedjelju, 13. ožujka. Naslov maila neka bude - Hoću na predstavu. Nećemo komplicirati - zainteresirani za ulaznice javljajte se svojim imenom i prezimenom na mail [email protected] do nedjelje, 6. ožujka, a u ponedjeljak ujutro objavljujemo dobitnike!

Dobitnice: Radmila Kopačević i Arabela Novak-Đura