Nagradne igre 14.07.2016. 11:15. Zadnja izmjena: 14.07.2016. 12:03.

Međimurski motivi

U velikoj nagradnoj igri portala podijelili smo brojne nagrade

Povodom deset tisuća vjernih pratitelja lista Međimurje na našem Facebook profilu i izuzetne posjećenosti našeg portala medjimurje.hr, organizirali smo nagradnu igru čiji je nagradni fond bio lokalnog karaktera. Tijekom zadnja tri tjedna mnogi ste zaigrali nagradnu igru – nazvanu Međimurski motivi, unutar koje smo razveselili čak 46 čitatelja.

Ovim putem zahvaljujemo svim poduzetnicima, obrtnicima te OPG-ima koji su se odazvali te svojim proizvodima počastili naše čitatelje!

Pyrus poklon bon tako su osvojili Daliborka Vuk, Antonija Podvezanec, Zdenka Pofuk Petek, Nada Štrok, Valentina Novak, Alenka Novak, Anita Horvat, Kristijan Romana Ciglarić, Željka Božić i Marta Vlahek, Vina Cmrečnjak dobili su Simona Jarni, za koju je nagradu pokupila mama Jasminka, i Viktor Herman koji je napomenuo da se bliži njegov rođendan pa je nagrada taman za slavlje, a album Kaj je kaj Gordane Lach i Željka Grahovca pripao je Isidori Sačer. Poklon paketi tvrtke Bister otišli su u sretne ruke Samante Vršić i Kristine Trstenjak, a med iz Medenog vrta u Črečanu (tradicija Pčelarstva Kanaan) Maji Knezić.

Tiblicu OPG-a Đuran osvojila je Helena Horvat, voćnom rakijom OPG-a Petković počastit će se Mateja Lehkec, a u proizvodima od aronije OPG-a Lesjak uživat će Ivana Kolarić. Poklon paketi Čakovečkih mlinova pripali su Jurici Vidoviću, Željki Kovačić i Mariji Jalšovec. Nagradu sirane Krnjak umjesto naše dobitnice Mersihe Babić podigla je njena majka, ali vjerujemo da će zajedno uživati u ukusnom polutvrdom siru sa začinom. Kolače iz slastičarnice Međimurska gibanica kušat će Ivana Ovčar i Karla Lisjak, a poklon košaricu s domaćim rezancima, puslicama i mlincima Ivica Vuković. U Međimurjepletu košaru za rublje podiže Denis Perhoč, a u Staroj Vagi ukusnu, pravu Međimursku pizzu kušat će Kristina Toplek i Monika Kukovec.

Poklon paket Čateksa pripao je Veroniki Juričan i Dubravki Pintarić, a predivan Božur by Goga Mekovec Klari Zrna. Poklon paket tjestenine tvrtke Marodi osvojili su Dorian Petrić, Đurđa Logožar i Mario Papec, zatim majicu i platnenu torbu XD Xenie design Petra Deban, a u Međimursku hižu u Čakovcu na gibanicu i međimursku kavu izvesti će se Dragutin Vrtar, Zdenka Kraljić, Sanja Hlebec, Maja Okreša i Lea Branilović. Za Juru Kuzma poklon paket Svjećarstva Dobošić podigla je supruga Martina koja je napomenula da će ionako ona koristiti mirisne svijeće i lučice. Naš kišobran i CD autorskih pjesama tamburaša i solista KUD-a Belica dobile su Daria Nemec, Sanela Bočkaj i Iva Novak, a polugodišnju pretplatu za online izdanje našeg lista Marina Štefić.