Nagradne igre 23.06.2016. 08:38. Zadnja izmjena: 06.07.2016. 13:49.

Međimurski motivi

Velika nagradna igra lista Međimurje povodom 10 tisuća Facebook pratitelja

Facebook stranica lista Međimurje približava se 10.000-itom lajku te povodom toga organiziramo veliku nagradnu igru u kojoj ćemo imati čak 46 dobitnika!

„Novo doba širi značenje sintagme javni medij, zato gradimo vlastiti elektronički rukopis kojim dopiremo do vas i otvaramo vrata sljedećim generacijama čitatelja Međimurja“.

Riječi su to urednice tiskanog izdanja lista Međimurje zbog kojih smo danas izuzetno ponosni. List Međimurje izlazi od 1952. godine, a prije par godina uronili smo i u vode novih medija. Krenuli smo polako, malim koracima te se veselili svakom novom lajku na našem facebook profilu i svakom novom čitatelju, kako portala, tako i tiskanog izdanja lista Međimurje. Radovali smo se onom okruglom 100. lajku, pa 1000. te se isto tako radujemo i 10.000 lajku!

Nagradni fond lokalnog karaktera

Bez vas ne bi bilo ni nas! Zato kao "hvala" svim čitateljima i „lajkerima“ zavrnuli smo rukave i za Vas pripremili nagrade koje simboliziraju naš kraj i za koje vas nećemo puno mučiti!

Za vas imamo sve i svašta, pa evo redom; Pyrus je ustupio čak 10 poklon bonova od 100 kuna za čitatelje lista Međimurje. To je tvrtka osnovana u Čakovcu koja svojim klijentima nudi proizvode čije recepture su pažljivo kreirane i sastoje se od stotinjak ljekovitih biljaka, od blagodati raznih algi do svima poznatih zdravih pčelinjih proizvoda. Vina Cmrečnjak poklanjaju dvije boce njihovog vrhunskog vina; netko će osvojiti Rajnski rizling, a netko Pušipel. Imamo i novi album "Kaj je kaj" Gordane Lach i Željka Grahovca, zatim dva poklon paketa koji sadrže pola litre međimurskog bučinog ulja i pola kile brašna iz tvrtke Bister, med iz medenog vrta u Črečanu (tradicija Pčelarstva Kanaan), ukusnu tiblicu OPG-a Đuran i voćnu rakiju OPG-a Petković.

Nismo još nabrojili ni pola!

Našem slavlju za 10.000 lajk pridružuje se sa svojim poklonom i OPG Lesjak, jedan od čitatelja osvojit će njihov poklon paket soka i čaja od aronije; tu su i Čakovečki mlinovi s tri poklon paketa te bon Sirane Krnjak za 1 kilogram polutvrdog kuhanog sira sa začinom. „Međimurska gibanica“ je za dvoje čitatelja pripremila poklon bon od 40 kuna kojim sami birate ukusne proizvode u njihovoj slastičarnici i pekarnici te poklon košaricu njihovih proizvoda (mlinci, rezanci, puslice -> sve izrađeno po staroj međimurskoj recepturi….) za jednog sretnika. Zatim je tu Međimurjeplet koji je pripremio prekrasnu košaru za rublje za jednog od igrača naše nagradne igre, dok Stara Vaga priprema Međimursku pizzu za nekog od dobitnika. Čateks se pridružuje sponzorima nagradne igre s dva poklon paketa (kuhinjska krpa i pregača).

I joooooš…

Božur by Goga Mekovec veseli se s nama pa jednoj čitateljici poklanja predivni Božur, a njezin rad možete pratiti OVDJE. U proslavu se s tri poklon paketa tjestenine za naše čitatelje uključila i tvrtka Marodi te XD Xenia design s poklon paketom koji sadrži majicu i platnenu torbu. Zatim imamo pet bonova za gibanicu i međimursku kavu u restoranu Međimurska hiža u Čakovcu te poklon paket Svjećarstva Dobošić koji sadrži veliku mirisnu svijeću, parafinsku sliku te šest mirisnih lučica. Za tri čitatelja pripremili smo naš kišobran s logom LIST MEĐIMURJE + CD autorskih pjesama tamburaša i solista KUD-a Belica, dok za kraj imamo i polugodišnju pretplatu za online izdanje našeg lista uz koju možete pretraživati kompletnu arhivu od 1952. godine.

Što vam je činiti kako bi osvojili jednu od nagrada?

  • Ako još niste, kliknite lajk na Facebook stranicu LISTA MEĐIMURJE
  • U komentar posta ove nagradne igre na Facebooku (na vrhu je naše Facebook stranice) ili pak ovdje ispod članka napišite „Međimurski motivi“ i označite jednog ili više prijatelja koji bi se rado pridružili nagradnoj igri
  • Ako želite, post nagradne igre podijelite na svom Facebook profilu. Ne morate, ali bilo bi nam drago

I TO JE TO!

Sve igrače ubacujemo u sustav nasumičnog biranja, četrdeset i šestero osvaja neku od naših nagrada. One se dobitnicima pripajaju nasumičnim biranjem pomoću računalnog programa. Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni ispod svog komentara pri čemu će njihova imena stajati u nastavku ovog članka!

 

NAPOMENE: Nagrade ne šaljemo poštom!