Nagradne igre 22.09.2017. 11:53. Zadnja izmjena: 25.09.2017. 10:54.

Međimurski motivi

Velika nagradna igra lista Međimurje povodom 20 tisuća Facebook pratitelja

Facebook stranica lista Međimurje približava se 20,000 lajku te povodom toga organiziramo veliku nagradnu igru u kojoj ćemo imati veći broj dobitnika - njih 65 uz 65 godina tiskanog izdanja lista Međimurje!

Krenuli smo polako, malim koracima te se veselili svakom novom lajku na našem Facebook profilu i svakom našem novom čitatelju, kako portala, tako i tiskanog izdanja lista Međimurje. Veselili smo se onom okruglom 100. lajku, pa 1000. i 10.000. te se isto tako veselimo onom 20.000. lajku!

Nagradni fond lokalnog karaktera

Bez vas ne bi bilo ni nas! Zato, kao "hvala" svim čitateljima i „lajkerima“ zavrnuli smo rukave i za Vas pripremili nagrade koje simboliziraju naš kraj i za koje vas nećemo puno mučiti! Za vas imamo sve i svašta, pa će tako tri sretnika osvojiti pakete koje je pripremila Tjestenina Marodi, a isto toliko paketa poklanjaju i Čakovečki mlinovi. Naše dobitnike u redakciji već čekaju nakit i suvenir iz radionice Keramos Valkaj, a nakit poklanja i Mary M. Vina Cmrečnjak jednom dobitniku poklanjaju bocu njihova pjenušava vina, medom Pčelarstva Trupković čaj će moći zasladiti dva dobitnika njihovog slatkog proizvoda, OPG Biber poklanja ulja kao i Poljoposavec d.o.o., a OPG Rajher sokove od aronije.

I još!

Našem slavlju za 20.000 lajk pridružuje se sa svojim poklonom i mladi lončar Lovro Pergar koji je u redakciji za naše čitatelje ostavio malu i veliku bidru, OPG Borović poklanja lješnjake, a jedan od čitatelja osvojit će poklon paket rukotvorina Suzane Mustak, Dinin kutak je domaća radinost koja se bavi ručnom izradom prirodnih sapuna, mirisnih soli, mirisnih šumećih bombi za kupanje te pralina za kupanje, a u redakciji su za naše čitatelje spremna tri paketa tih proizvoda, dok se Čateks pridružuje sponzorima nagradne igre s dva poklon paketa. Zatim je tu Međimurjeplet koji je pripremio lijepu košaru za rublje za jednog od igrača naše nagradne igre, Vitis Oil-OPG Lesinger našim čitateljima poklanja svoja ulja, Košaraštvo Pogorelec pletiva, Agromeđimurje sokove od jabuka, prodajni centar Bat dva paketa promotivnih materijala. U naše slavlje za 20.000 lajk pridružuju se i LifeClass Terme Sveti Martin koje jednom čitatelju poklanjaju vikend za dvoje (polupansion).

I jooooooš!

Igrate li našu nagradnu igru nećete ostati ni gladni. Za vas imamo tri bona za gablec u restoranu Međimurska hiža u Čakovcu te poklon bonove za nedjeljni meni. Bajzovi dvori jednom našem dobitniku poklanjaju veliku Dekanovsku pizzu, Shamper pet poklon bonova za desert (pogača s tikvom), kod OPG-a Zadravec za našeg čitatelja bit će spreman paket kozjih sireva, OPG Lovrenčić poklanja mesnu platu, a Promess d.o.o. dva paketa pljeskavica.

I na kraju, no ništa manje vrijedno od ostatka nabrojenih poklona, poklanjamo i nešto naše. Za četiri čitatelja pripremili smo kišobran s logom LIST MEĐIMURJE dok jednog čeka polugodišnja pretplata na online izdanje našeg lista uz koju možete pretraživati kompletnu arhivu od 1952. godine.

Što vam je činiti kako bi osvojili jednu od nagrada?

1. Ako još niste, kliknite lajk na Facebook stranicu LISTA MEĐIMURJE, a zatim i lajk na post ove nagradne igre na Facebooku!

2. U komentar posta ove nagradne igre na Facebooku (ili portalu) napišite „Međimurski motivi“ i označite jednog ili više prijatelja koji bi se rado pridružili nagradnoj igri.

3. Ako želite, post nagradne igre podijelite na svom facebook profilu. Ne morate, ali bilo bi nam drago.

I TO JE TO!

Sve igrače ubacujemo u sustav nasumičnog biranja, a neki od vas imat će sreće i osvojiti jednu od naših nagrada. Nasumičnim biranjem se također svakome pripaja određena nagrada. Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni ispod svog komentara dok će imena svih dobitnika stajati u ovom članku! Igramo se tjedan dana… Dobitnike objavljujemo u petak, 29. rujna, a svoje nagrade morat će podići u našoj redakciji do četvrtka, 5. listopada.

NAPOMENE: Nagrade ne šaljemo poštom!