Nagradne igre 26.10.2017. 00:00. Zadnja izmjena: 26.10.2017. 17:40.

Natječaj za najbolju fotografiju

Volim svoju općinu

Općina Vratišinec poziva sve kreativce da se prijave na foto natječaj „Volim svoju općinu“ za najbolje fotografije (fotografije s najviše lajkova) koje uključuju zanimljive detalje (ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje) u kombinaciji s  prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja Općine Vratišinec.

Natječajem želimo potaknuti umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima i destinacijama koje osim svojih ljepota nude i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Tema fotografije „Volim svoju općinu“ omogućuje autorima/autoricama široki kreativni izražaj. Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Općine Vratišinec.

1. Sudionici:

  • svi fotografi/fotografkinje 
  • amateri/amaterke
  • profesionalci/profesionalke

Pri svakom korištenju pristiglih fotografija Općina Vratišinec se obvezuje navesti autora. Autori se odriču potraživanja autorske naknade. Pristigle fotografije koristit će se u promidžbene svrhe Općine Vratišinec i bit će objavljene na facebook stranici Savjeta mladih Općine Vratišinec (https://www.facebook.com/savjetmladihvratisinec.hr/) u rubrici Album „Volim svoju općinu“.

2. Uvjeti sudjelovanja:

  • motiv fotografije mora biti Općina Vratišinec
  • svaka fotografija mora biti potpisana (npr. marko_markić_nazivfotografije.jpg) te mora biti navedeno kada je i gdje nastala i što fotografija predstavlja(word doc.)
  • fotografije moraju biti u jpg formatu, imati 300 dpi, po dužoj strani imati minimalno 2 500 piksela
  • fotografije koje su uređivane filterima neće se razmatrati
  • svaki od natjecatelja može poslati maksimalno 3 slike

3. Način sudjelovanja

Fotografije se šalju na e-mail adresu Savjeta mladih: [email protected] u razdoblju od 01. do 20. studenoga 2017. godine s naznakom: „foto natječaj – Volim svoju općinu“. Nakon zaključenja natječaja sve fotografije koje zadovoljavaju formalne uvjete bit će objavljene na facebook stranici Savjeta mladih Općine Vratišinec te se će se u razdoblju od 21.11.2017. do 01.12.2017. pristupiti glasanju pomoću opcije „Like“ / „sviđa mi se“ na facebook stranici. 

Objava pobjednika 1., 2. i 3. mjesta bit će u mjesecu prosincu 2017. godine.

Nagrade

Za prve tri najbolje fotografije Općina Vratišinec dodijelit će simbolične nagrade, a imena najboljih bit će objavljena na web stranici Općine Vratišinec.

VAŽNO: Fotografije prikupljene putem natječaja Općina Vratišinec koristit će isključivo u promotivne svrhe: objava na Facebooku i drugim društvenim mrežama, objava na internetskoj stranici te izrada ilustrativnih fotografija i dr.

Općina Vratišinec – Savjet mladih Općine Vratišinec zadržava pravo ne objaviti i obrisati fotografije koje narušavaju ugled Općine Vratišinec.