Nagradne igre 15.03.2016. 07:27. Zadnja izmjena: 17.03.2016. 12:24.

Nagradna igra - CineStar

Zbog velikog interesa opet dijelimo ulaznice za film Trilogija različita: Odana

Izvorno ime: The Divergent series: Allegiant

Redatelj: Robert Schwentke   |  ŽANR: avantura, SF

Uloge: Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Miles Teller

Trajanje filma: 121 minuta

Sadržaj filma

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari? 
Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu. 

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. 

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Trilogija različita: Odana. Ulaznice se mogu iskoristiti od 10.3. – 16.3.2016. Dijelimo 4 x 2 ulaznice.

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.


Dobitnici 2. ožujka: Zbog promjene datuma prikazivanja filmova dobitnici su osvojili ulaznice za film Ave, Cezare! Nadamo se da će jednako uživati u navedenom filmu. A dobitnici su Branka Kos, Dejana Naranđa, Krista Topolnjak i Jakov Sedlar  

Dobitnici 9.ožujka za film Trilogija različita- Odana:  Sandra Kovač, Viktorija Debelec, Mario Poljak i Veronika Tkalec

Dobitnici 16. ožujka za film Trilogija različita- Odana: Luka Rajter, Laura Horvat, Ivana Kapelari i Darko Koščec